„Zilele Slatinei” continuă cu „Gala superlativelor”. Cine va primi distincții Cetățean de onoare și Diploma de Merit

116

„Zilele Slatinei” vor continua mâine, 22 ianuarie, cu „Gala superlativelor”, în care vor fi acordate diplome de merit oamenilor și firmelor care anul trecut au avut realizări în diferite domenii de activitate.

Ieri, 20 ianuarie, orașul Slatina a împlinit 652 de ani de la prima atestare documentară și, ca în fiecare an, primăria organizează o manifestare prin care evidențiază și premiază cele mai importante momente și performanțele remarcabile obținute de slătineni în anul anterior.  ”Gala Laureaților” este organizată în perioada 20-24 ianuarie. Ieri s-a desfășurat Gala Campionilor:

La mulți ani, Slatina! La mulți ani, slătineni!

Gala Superlavivelor va fi organziată mâine, în cadrul acesteia fiind decernate și titlurile de Cetățean de Onoare al municipiului Slatina. 5 medici de la SJU Slatina vor fi făcuți anul acesta Cetățeni de Onoare ai Slatinei: Renică Diaconescu, George Craioveanu, Andrei Ștefănescu, Mădălin Săndulescu și Ela Rusoiu. Ce realizări deosebite au acești medici, aflați de AICI:

Medicii Renică Diaconescu, Ela Rusoiu, George Craioveanu, Mădălin Săndulescu și Andrei Ştefănescu- Cetățeni de Onoare ai Slatinei

De asemenea, și distincția de ”Diplomă de merit” va fi conferită în cadrul „Galei Superlativelor”. Printre nominalizările pentru conferirea acestei diplome se regăsesc elevi ai liceelor din municipiul Slatina pentru contribuția la realizarea filmului documentar „Slatina, orașul în care trăim”, paramedicul SMURD care a participat la cele mai multe misiuni de salvare a vieților omenești din municipiul Slatina și nu numai, asociații culturale care dezvoltă și scot în evidență viața culturală din municipiul Slatina și agenții economici prezenți pe platforma industrială a Slatinei care contribuie major la bugetul local și finalizează investiții în municipiu.

Mai multe:

Cine primește Diplomă de Merit de Zilele Slatinei

Mai multe despre Zilele Slatinei 2020:

http://realitateaoltului.ro/2020/01/09/ei-sunt-cei-mai-buni-profesori-ai-slatinei-in-2019-afla-cu-cati-bani-ii-recompenseaza-primaria/

http://realitateaoltului.ro/2020/01/07/lista-1359-de-premii-in-bani-de-zilele-slatinei-numele-tuturor-laureatilor/

http://realitateaoltului.ro/2020/01/08/program-zilele-slatinei-capitala-oltului-aniverseaza-652-de-ani/