Deputat Marius Iancu: Rezultatele PSD Olt trebuie să fie și rezultatele PSD la nivel național

63

PSD Olt și-a ales o nouă conducere, președinția fiind preluată de la senatorul Paul Stănescu de către Marius Oprescu. Noua conducere este felicitată de către deputatul PSD de Olt Marius Iancu.

Marius Oprescu, președintele CJ Olt, a fost ales ieri în fruntea social-democraților. El va fi secondat din funcția de președinte executiv de către Emil Moț, primarul Slatinei. Fostul lider al social-democraților olteni, senatorul Paul Stănescu, nu a mai candidat. Schimbările din fruntea PSD Olt au fost decise în cadrul unei conferințe județene extraordinare la care a participat și președintele interimar al partidului Marcel Ciolacu, dar și fostul premier Sorin Grindeanu.

Noua echipă este felicitată de către deputatul Marius Iancu, care dă exemplu organizația olteană pentru colegii social-democrați din întreaga țară.

„Felicitări noii echipe de conducere a PSD Olt, Marius Oprescu, președinte PSD Olt, Emil Moț, președinte executiv și Virgil Delureanu, secretar general. Mult succes întregii echipe a PSD Olt, cea mai bună organizație din țară. Trebuie să continuăm să obținem cât mai multe victorii, să păstrăm și să recâștigăm încrederea oltenilor și a tuturor românilor. Rezultatele PSD Olt trebuie să fie și rezultatele PSD la nivel național pentru că este datoria noastră să redăm România românilor. O Stângă puternică într-o Românie puternică!”, a transmis parlamentarul oltean.