Cod Galben prelungit pentru județul Olt. Sunt așteptați primii fulgi de zăpadă

2199

Județul Olt a intrat azi la ora 8.00 sub Cod Galben de vreme rea, meteorologii prelungind atenționarea nowcasting până la ora 14.00.

-4 grade Celsius se înregistrează la această oră la Slatina, temperatura resimțită fiind de – 7 grade Celsius. Iar meteorologii nu au vești bune, anunțând că iarna își intră în drepturi. Județul Olt a fost plasat la ora 8.00 sun Cod Galben, ANM anunțând „local ceaţă ce determină reducerea vizibilăţii sub 200 m şi izolat sub 50 m, izolat şi depuneri îngheţate (chiciură şi cu o probabilitate mai mică polei)”.

Codul de vreme rea a fost prelungit până la ora 14.00, la fenomenele anunțate fiind adăugate și fulguieli.

,,Pe toate drumurile naționale aflate în administrarea DRDP Craiova unde se înregistrează ceață se fac revizii permanente. Scopul acestor revizii este de a prevenii, prin actionarea cu material antiderapant, formarea poleiului. Riscul formării poleiului este unul crescut în această perioadă din cauza ceții și a temperaturilor scăzute. Vă recomandăm să circulați cu prudență și să anunțați orice problemă întâlnită pe drumurile naționale la tel 0251408719, au transmis drumarii.

Atenție ceață densă❗⚠️Vizibilitate redusă pe majoritatea drumurilor naționale⚠️

Publiée par DRDP Craiova sur Mercredi 15 janvier 2020