Paul Stănescu: Nu mai există tătuc în PSD! Trebuie să câștigăm alegerile

646

Social-democraţii strâng rândurile şi se reorganizează pentru alegerile locale, în februarie urmând a fi aleasă conducerea centrală a partidului. Secretarul general interimar PSD, Paul Stănescu, a declarat că se va merge pe comunicare.

„Nu mai există tătuc în partid. Comunicarea e un element de bază. Cred că ar trebui să ne ascultăm. Sunt convins de aceste lucruri pentru că numai o comunicare bazată pe încredere poate aduce PSD acolo unde a fost. Ne-am dat seama că în istoria recentă nu am funcționat așa. Dimpotrivă. Știți poziția mea în cadrul partidului. Fiecare avem opinii, principii. Votul înseamnă democrație. Dar trebuie o cumunicare mai largă. Președintele Marcel Ciolacu a făcut un lucru foarte bun. A deschis ușile partidului la nivel național. Sunt colegi care au fost dați afară sau au plecat din motive obiective ori mai puțin obiective. Dar trebuie să ne strângem să câștigăm alegerile. În momentul în care am fost uniți am avut și rezultate foarte bune”, a precizat Paul Stănescu, în cadrul unei conferințe de presă la Călărași.

Senatorul de Olt Paul Stănescu, secretarul general interimar al PSD, nu a făcut o declaraţie legată de o eventuală candidatură la nivel central la alegerile din februarie pentru conducere partidului şi nici nu a precizat cine este persoana pe care o va susţine pentru şefia partidului.