Primăria Corabia a deschis anul fiscal. Impozitele, la nivelul anului 2017

175

Începând de azi, corăbienii sunt așteptați la ghișeele administrației locale pentru a-și plăti dările către bugetul local. Primăria a anunțat menținerea impozitelor și taxelor la nivelul anului 2017, indexate cu 4,6%.

Primăria Corabia a deschis azi anul fiscal, persoanele fizice și juridice de pe raza orașului de la Dunăre putând să-și achite impozitele și taxele datorate bugetului local. ʺEste foarte important de precizat că aceste taxe și impozite vor fi la nivelul impozitelor pe anul 2017, indexate cu indicele de inflație (4,6%)ʺ, a transmis primăria.

Și în acest an, corăbienii buni platnici vor beneficia de bonificația de 10% dacă vor plăti anticipat, până pe data de 31 martie, impozitele pe clădiri, terenuri și mijloacele de transport pentru întregul an.

ʺNe exprimăm convingerea că și în noul an corăbienii vor înțelege că plata la zi a impozitelor și taxelor locale va avea consecințe benefice asupra investițiilor realizate cu fonduri proprii de către administrația localăʺ, mai transmite administrația din Orașul Teilor.