Dosar penal pe numele primarului orașului Balș

308

Edilul Balșului, Mădălin Teodosescu, este cercetat PENAL, după ce a lovit şi insultat un tânăr din oraș. El a fost audiat de polițiști.

Lovire sau alte violențe și distrugere este infracțiunea de care este acuzat primarul Balșului. Mădălin Teodosescu s-a ales cu dosar penal după ce ieri a fost acuzat de un tânăr că l-a lovit și i-a distrus telefonul. Edilul, aflat în campanie, supărat că tânărul instiga o localnică să îl vorbească de rău pe candidatul PNL la președinție și o filma live pe facebook, l-a lovit peste mână pe tânăr, acesta scăpând telefonul pe jos. Tânărul, Iulian Tănase, l-a taxat pe edil pentru că nu și-a controlat furia și l-a atacat, depunând plângere la poliție pentru agresiune.

„La data de 21 noiembrie, în jurul orelor 17.00, un bărbat de 33 de ani din orașul Balș a sesizat prin plângere scrisă faptul că în jurul orelor 16.00, în timp ce se afla pe strada Nicolae Bălcescu, din localitate, ar fi fost victima unei agresiuni. Bărbatul a declarat că în timp ce filma pe spațiul public, lângă acesta a venit un bărbat de 49 de ani, primarul orașului Balș, care l-ar fi lovit și i-ar fi distrus telefonul mobil. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovirea sau alte violențe si distrugere”, a declarat Cristian Grigorescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.