VIDEO/ Agresori ai polițiștilor bătuți și deposedați de arme, PRINȘI la Slatina

1547

Doi polițiști care au urmărit și oprit o mașină în satul vâlcean Călina au fost bătuți crunt și deposedați de arme. Doi dintre agresori au fost prinși la Slatina.

Doi oameni ai legii au ajuns la spital în stare gravă, după ce azi-noapte au fost atacați în timp ce se aflau în misiune. Înainte de a rămâne fără pistoale, poliţiştii au tras 12 focuri de armă.  „La data de 20 noiembrie a.c., în jurul orei 01:00, poliţişti din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Prundeni, aflându-se în misiune pe Drumul Naţional 64 ,  au efectuat semnal regulamentar de oprire unei autoutilitare, moment în care conducătorul auto nu s-a conformat continuându-şi deplasarea.  Poliţiştii au plecat imediat în urmărirea autoutilitarei, aceştia efectuând 9 focuri de armă în plan vertical, în vederea determinării conducătorului auto să oprească, lucru pe care acesta  nu l-a făcut. În cele din urmă, autoutilitara a oprit în faţa unei locuinţe din satul Călina, iar în timp ce poliţiştii s-au deplasat către autoturism, au fost agresaţi de către şofer şi  alte persoane aflate la faţa locului. Imediat în sprijinul poliţiştilor a sosit un alt echipaj  din cadrul Poliţiei Municipiul Drăgăşani. Cei doi poliţişti au fost transportaţi la o unitate spitalicească în vedere acordări de îngrijiri medicale. Până în momentul de faţă au fost conduse la  audieri mai multe persoane,  fiind identificaţi agresorii.  În cauză, cercetările continuă sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Drăgăşani”, au transmis reprezentanţii IPJ Vâlcea.

Polițiștii au suferit traumatisme cranio-faciale, fractură de piramidă nazală şi de arcadă.

Doi dintre cei care i-au agresat au fost prinși în județul Olt și vor fi audiați la IPJ Vâlcea. Ei au fost opriți în trafic de către polițiștii din Slatina, în zona catedralei din Orașul de Jos, la solicitarea sprijinului de către colegii vâlceni care-i urmăreau.

Agresorii polițiștilor vâlceni bătuți și deposedați de arme, prinși la Slatina

Publiée par Realitatea Oltului sur Mercredi 20 novembre 2019