Francezii caută 50 de șoferi de autobuz pentru sezonul de iarnă

80

Oltenii care vorbesc limba franceză sau engleză, cu permis de conducere categoria D și care doresc să lucreze peste hotare pe perioada iernii au o ofertă venită din partea unui angajator francez, care are nevoie de 50 de șoferi de autobuz.

Firma franceză TRANSDEV caută în România, prin intermediul rețelei Eures, 50 de șoferi de autobuz pentru regiunile Savoie și Haute Savoie- localitățile: Moutiers, Modane, Chamonix, St Gervais, Les Contamines și La Clusaz. Angajații recrutați vor desfășura curse pe linii regulate și ocazionale, circuite școlare, transferuri către aeroporturi și naveta cu skibus.

Se caută șoferi de autobuz pentru sezonul de iarnă- perioada 15 decembrie 2019 – 30 aprilie 2020, titulari de permis categoria D + CQC + Card de tahograf digital, vorbitori de limba franceză sau engleză.

Salariul mediu lunar net este de de 1600 euro, chiria pentru cazare în garsonieră mobilată fiind dedusă deja (300 euro).

Termenul limită pentru aplicare la job este 1 decembrie. Oltenii interesați pot transmite CV în lb franceză la adresa de email a angajatorului: saison2savoies@transdev.com și doar pentru monitorizoare la mihaela.ioan@gl.anofm.ro sau se pot adresa pentru ajutor serviciului Eures din cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Olt.