VIDEO/ Răzbunarea interlopilor la Caracal. Un copil de 3 ani și tatăl lui au ajuns la Spitalul Craiova

1961
foto: Libertatea

Azi-noapte, în apropiere de miezul nopții, familia unui caracalean a fost atacată la o trecere de pietoni din apropierea sediului PSD Caracal de oamenii lui Codiță.

Caracalul este astăzi în centrul unui nou scandal, izbucnit între interlopul Remus Rădoi, zis Codiță, și un caracalean care a îndrăznit să dea un interviu presei despre activitatea și firmele acestuia. Oamenii lui Codiță au atacat azi-noapte  familia individului care a îndrăznit să le sfideze patronul, fără să țină cont că în mașină se aflau un copil de trei ani, fiul bărbatului, soția și o mătușă.

Indivizii erau chiar îmbrăcați în uniforma firmei de pază Safety Security. Pe lângă înjurături și îmbrânceli, un anjagat a aruncat cu spray lacrimogen în mașină, afectând bărbatul și copilul.

La fața locului a intervenit poliția. ,,La data de 24 octombrie a.c., în jurul orei 24.00, un tânăr, de 27 de ani, din Caracal, a sesizat faptul că în timp ce se afla împreună cu trei persoane, pe o stradă din localitate, pe fondul unui conflict spontan, ar fi fost loviți de alte persoane, angajate ale unei firme de paza din localitate, a cărei licență a fost anulată la solicitarea I.P.J. Olt, însă măsură a fost contestată în instanță., declară Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Tânărul și copilul au ajuns la Spitalul Caracal, de unde, în lipsa unei camere de gardă pe ortalmologie, au fost transferați la Spitalul Caracal. Se pare că nu au suferit traumatisme grave.
În cauză, poliția a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovirea sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice și portul sau folosirea fără drept de arme periculoase. ,,Cercetările sunt in plină desfășurare pentru a stabili situația de fapt,a identifica toate persoanele implicate în eveniment și dispunerea măsurilor legale., mai transmite IPJ Olt.