VIDEO-FOTO Furnizori din Olt de tomate, ardei şi dovleci pentru Halloween, în primul magazin Unirea din Capitală

221

Primul magazin cu produse 100% româneşti a fost inaugurat ieri în Bucureşti, în cadrul Casei de Comerț „Unirea”, al doilea din lanţul de magazine deschise de Ministerul Agriculturii. Legumicultorii olteni sunt printre primii furnizori.

Casa de Comerț Agroalimentar UNIREA a inaugurat primul magazin din București ieri, cel de-al doilea din lanţul de magazine propuse a fi deschise în acest sistem, ce pune la dispoziția clienţilor toată gama de produse româneşti atestate tradiţional. Legumicultorii olteni se numără printre primii furnizori.

Publiée par Florin Ciobanu sur Mardi 15 octobre 2019

„Cooperativele Vădăstriţa și Strejeşti au livrat primele legume la magazinul Unirea. În zilele următoare și Cooperativa Urzica urmează sa facă prima livrare de legume (tomate, ardei kapia și gogoșar) către magazinul Unirea din București. Cooperativa Ghimpeţeni va livra o cantitate de peste 10 tone de dovleci pentru Halloween 2019”, declară Florin Ciobanu, preşedintele Asociaţiei Tinerilor Fermieri Olt şi consilier al ministrului Agriculturii.

Ionuţ Răducu, legumicultor oltean, se numără printre furnizorii magazinului cu produse 100% româneşti. „Ca reprezentant al cooperativei Tin Ferm Strejesti, am avut onoarea să fim printre primii furnizori ai Casei de Comerţ Unirea la primul magazin inaugurat în Bucureşti”, se mândreşte legumicultorul, care a postat pe pagina de socializare şi imagiuni de la inaugurare.

https://www.facebook.com/raducu.ionut.98/videos/1002486126796418/

Unul dintre aceste magazine deschise de Ministerul Agriculturii în cadrul Casei de Comerț „Unirea” va funcționa în Slatina, pe Aleea Rozelor, într-un imobil aflat în apropierea cinematografului.

Publiée par Florin Ciobanu sur Mardi 15 octobre 2019

 

Pe această temă, din ştirile Realitatea Oltului:

Cortul cu legume oltenești, inaugurat la Vădăstrița