Reacția PNL Olt după căderea Guvernului Dăncilă. LIVE din sediul partidului

899

Liberalii olteni au așteptat, ca de altfel orice politician pro sau contra guvernului Dăncilă, votul moțiunii. Victoria a stârnit bucurie în tabăra lui Liviu Voiculescu, care a transmis un mesaj LIVE, din sediul partidului.

Liderul PNL Olt s-a bucurat alături de câțiva membri ai organizației, printre care și candidatul partidului la fotoliul de edil al municipiului Slatina- Mario De Mezzo, la aflarea veștii că Guvernul Dăncilă a picat. Liviu Voiculescu a postat un mesaj pe pagina de socializare a organizației, atât scris, cât și video.

„GUVERNUL A CĂZUT!!! Întemeiată disperarea PSD… Previzibil rezultatul… Umilitoare înfrângerea!!! Victorie covârșitoare a unei opoziții unite în fața nonprofesionalismului, nonvalorii, oportunismului și ipocriziei care au guvernat țara. România a demonstrat că nu mai girează cel mai incompetent guvern din ultimii 30 de ani. Astazi, România și românii au învins prin moțiune de cenzură!”, a transmis Voiculescu.

Mesajul VIDEO:

GUVERNUL A CĂZUT!!!

GUVERNUL A CĂZUT!!!Întemeiată disperarea PSD… Previzibil rezultatul… Umilitoare înfrângerea!!!Victorie covârșitoare a unei opoziții unite în fața nonprofesionalismului, nonvalorii, oportunismului și ipocriziei care au guvernat țara.România a demonstrat că nu mai girează cel mai incompetent guvern din ultimii 30 de ani.Astazi, România și românii au învins prin moțiune de cenzură!#josguvernulpsd#pentruoromanienormala

Publiée par PNL Olt sur Jeudi 10 octobre 2019