Două lucrări la rețeaua de apă potabilă, finalizate la Balș

38

După mai multe zile în care apa fie a fost oprită la robinetele bălșenilor din două zone ale urbei, fie a curs cu picătura, Compania de Apă Olt anunță finalizarea lucrărilor.

 

Cu puţuri săpate din 1968, bălșenii nu se pot lăuda cu apa de la robinete ca fiind bună de băut. Pentru îmbunătățirea calității apei, Compania de Apă Olt, care a preluat de doi ani serviciul, derulează lucrări de reabilitare a rețelelor de distribuție. Două astfel de lucrări ce au creat în ultimele zile disconfort localnicilor au fost finalizate.

„Compania de Apă Olt, Sediul secundar Balș a finalizat cele două lucrări de investiții din orașul Balș. Este vorba despre devierea rețelei de distribuție apă potabilă Pod Olteț (subtraversare) și reabilitarea rețelei de distribuție zona Jiul. După finalizarea acestor lucrări, urmează refacerea carosabilului, iar în cel mai scurt timp, în aceste zone, traficul se va putea desfășura normal. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat în această perioadă, dar aceste investiții erau necesare, deoarece această rețeaua de distribuție apă potabilă a orașului Balș este foarte veche.”, a anunțat CAO.