FOTO/ Viorica Dăncilă, la Caracal și Slatina

305

Candidatul PSD pentru funcția de președinte al României, Viorica Dăncilă, a ajuns azi la Caracal și Slatina. Nu personal, cum s-ar fi așteptat mulți dintre susținători sau opozanți, ci prin intermediul tinerilor social-democrați, care le-au prezentat oltenilor întâlniți pe stradă Pactul Național pentru Bunăstarea Românilor.

Caravana “Pactul Național pentru Bunăstarea Românilor” a ajuns astăzi la Slatina și Caracal. 50 de tineri din cadrul Organizației TSD Olt, alături de reprezentanți ai conducerii centrale TSD, au participat, astăzi, la Slatina și Caracal, la desfășurarea evenimentului de promovare a Pactului Național pentru Bunăstarea Românilor.

„În cadrul Caravanei, tinerii PSD au discutat cu alegătorii olteni, care s-au arătat îngrijorați de atitudinea opoziției vizavi de acest Pact, mai ales în contextul în care Guvernarea PSD a înțeles și a tratat cu multă responsabilitate nevoile materiale ale românilor, creșterile salariale și de pensii fiind o prioritate și o condiție necesară pentru un trai decent. Tinerii TSD-iști au fost impresionați de numărul mare de slătineni și caracaleni, care s-au arătat deschiși la dialog și dispuși să susțină demersurile noastre și, i-au asigurat că toate propunerile și sugestiile lor se vor concretiza în noi programe și proiecte de dezvoltare.”, dezvăluie TSD Olt pe pagina de socializare.