Mall și două ansambluri rezidențiale lângă Parcul Tineretului. Primăria Slatina concesionează trei terenuri de la fosta unitate militară

3464

Primăria Slatina a promis slătinenilor un nou ansamblu multifuncţional pe strada Tunari nr. 1, pe terenul fostei unități militare, iar investițiile pentru transformarea zonei continuă. Administrația municipală va scoate spre concesionare trei loturi în vederea realizării unui mall și a două ansambluri rezidențiale.

Apartamente pentru tineri, care să le poată achiziționa printr-un sistem de plată avantajos, dar și dotări aferente acestora, servicii, comerţ, zone verzi, sport şi agrement cuprinde proiectul Primăriei Slatina de transformare a terenului de 11,68 ha de pe str. Tunari într-un ansamblu multifuncțional. Până acum au fost realizate: Parcul Tineretului, amenajat pe suprafața de 3,19 ha; unitate de alimentație publică tip Mc Donald’s, pe o suprafață de teren de 3443 mp, concesionată către S.C. Premier Restaurants Romania S.R.L.;  amenajarea unui drum de legătură între strada Tunari și strada Artileriei, pe o suprafață de teren de 3877mp.

Pentru realizarea următoarelor investiții, primăria va concesiona trei loturi. Primul lot, de 8.479mp, va fi concesionat după ce un investitor s-a arătat interesat de a dezvolta în municipiul Slatina un ansamblu rezidențial.

Un al doilea lot, de 3500mp, va fi de asemenea concesionat tot în scopul realizării obiectivului de investiții ”Ansamblu rezidențial”.

Al treilea teren, în suprafaţă de 62.013 mp, va fi concesionat la propunerea unui investitor interesat de a realiza pe o suprafață de teren de aproximativ 7ha obiectivul de investiții: ”Ansamblu comercial multifuncțional”.

Pe aceeași temă:

Mall la Slatina – oferte depuse