Peste 2000 de părinți, profesori și elevi, consiliați în Olt în cadrul Campaniei „Zece pentru siguranţă”      

172

 Structurile MAI din județul Olt au încheiat astăzi activitățile planificate în cadrul campaniei „Zece pentru siguranţă” care s-a derulat în întreaga ţară. Scopul campaniei a fost pregătirea elevilor, părinților și profesorilor pentru un an școlar fără evenimente neplăcute.

În perioada 7-20 septembrie, structurile teritoriale ale Ministerului Afacerilor Interne au desfășurat o campanie la nivel național, având ca scop pregătirea elevilor, părinților și profesorilor pentru un an școlar fără evenimente neplăcute. În Olt, activitățile au fost desfășurate de reprezentanți ai poliției, jandarmeriei, ISU, poliția de frontieră, Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog, Agenția Județeană împotriva Traficului de Persoane Olt și Instituția Prefectului.

Au fost organizate întâlniri cu cetățenii pe raza municipiului Slatina, în Parcul Tineretului și Esplanada Slatina, precum și întâlniri în unitățile de învățământ din municipiu și județ cu elevii, părinții și cadrele didactice.

Potrivit ISU Olt, au fost desfășurate peste 30 de întâlniri cu părinții, profesorii și elevii, la activități participând peste 2000 de persoane.