Un poștaș, JEFUIT și bătut la Balș. Hoțul, cu fața acoperită, a furat o geantă cu 200.000 lei

1530

Un poștaș din Balș a ajuns la spital cu traumatism toracic și a rămas fără geanta cu bani după ce a fost atacat în această dimineață de o persoană cu fața acoperită.

O mașină a Poștei Române a fost jefuită de dimineață în orașul Balș, hoțul reușind să fugă cu suma de 200.000 de lei după ce l-a agresat pe poștaș.

„În această dimineață, în jurul orei 05.00, am fost sesizați prin SNUAU 112 despre faptul că o persoană necunoscută, cu fața acoperită, ar fi sustras, prin violența, o geantă cu o sumă de bani dintr-o mașină, din orașul Balș, după care ar fi fugit. Polițiștii din cadrul Poliției orașului Balș, împreună ce cei din cadrul Serviciului de Investiții Criminale s-au deplasat de îndată la fața locului și efectuează cercetări în vederea stabilirii situației de fapt și identificării celui care a săvârșit fapta.„, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu.

Poștașul a ajuns la spital. „Poștașul din Balș, în vârstă de 55 ani a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Slatina, cu traumatism toracic”, a declarat purtătorul de cuvânt al Ambulanţei Olt, Marian Furtună.