Cazul de la Dobrun privind șoferul de pe microbuzul școlar care ar fi pipăit mai multe eleve a ajuns la Iohannis

555

Cazul revoltător din comuna Dobrun, scos la iveală de mama uneia dintre elevele de la școala gimnazială din localitate, a ajuns la președintele Iohannis. Familia Barbu, alături de alte patru familii, l-au acuzat pe fostul șofer de pe microbuzul școlar că le-ar fi făcut avansuri sexuale fetițelor. Cum Parchetul de pe lângă Judecătoria Caracal a clasat cazul, una dintre mămici a trimis o petiție președintelui României.

Din 15 fetiţe agresate, doar 5 au depus însă plângere, susține mama unei eleve de 13 ani, din Dobrun, care-l acuză pe fostul șofer de pe microbuzul școlar (între timp mutat de pe post de către primărie) de comportament indecent.

Bărbatul, în vârstă de 62 de ani, a intrat în vizorul oamenilor legii și a fost cercetat de către judecătorii din Caracal, care au clasat cazul în ciuda acuzațiilor aduse de fetele minore, care au povestit că șoferul le-ar fi pipăit, sărutat și le-ar fi făcut propuneri cu tentă sexuală.

Nemulțumită de decizia instanței, mama uneia dintre fete a trimis o petiție președintelui Klaus Iohannis, iar acesta a transmis-o către Inspectoratul General al Poliției Române.

 Mai multe despre caz:

Șoferul microbuzului școlar din Dobrun, cercetat pentru HĂRȚUIREA mai multor eleve