Tânăr ÎNECAT în Dunăre. Făcea grătar cu familia și a căzut în fluviu

5706

Un tânăr de 24 de ani din Prahova  s-a înecat azi în apele Dunării, la Gura Padinii. Acesta se afla la un grătar cu familia și a căzut în apă. Scafandrii l-au scos după două ore.

Un tânăr prahovean s-a înecat azi în apele Dunării, după ce a căzut în apă, neștiind să înoate. El sărbătorea împreună cu soția și mai mulți prieteni  ziua de Sfânta Maria Mică, la un grătar. Soția este cea care a sunat la 112, anunțând că tânărul a fost luat de curenți.

ʺ La fața locului s- au deplasat pompierii Detașamentului Caracal cu o ambarcațiune cu motor și o autospecială de prima intervenție și comandă, o autospecială de stingere și o ambulanță Smurd de la Garda Vișina și echipajul de scafandri al ISU Olt. S-a acționat cu barca de la Det. Caracal, 2 bărci de la Poliția de Frontieră și 1 barcă pescărească. La fața locului a ajuns și echipajul de scafandriiʺ, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Cornel Gologan.

După circa două ore de căutări, tânărul a fost gasit și adus la mal, fiind  începute manevrele de resuscitare. Din păcate, nu a mai putut fi salvat,  fiind declarat decedat de către echipajul de pe ambulanță.