Șeful DIICOT: soția lui Dincă, acuzată de complicitate la omor în cazul Luizei

531

Felix Bănilă a prezentat cu puțin timp în urmă raportul DIICOT în cazul Caracal. Șeful DIICOT a declarat că soţia lui Gheorghe Dincă este acuzată de complicitate la omor în cazul Luizei Melencu.

După ce mama Luizei Melencu a depus plângere, soția lui Gheorghe Dincă, învinuit în cazul Caracal (omul recunoscând în fața anchetatorilor că le-ar fi ucis pe cele două fete Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu), este acuzată de complicitate la omor. De asemenea, urmărirea penală a fost extinsă pentru profanare de morminte.

„La 17 august, nu s-a putut evidenția niciun profil ADN. În aceeași zi, procurorii au reiterat să expertizeze în regim de urgență dinții și materialelor. În același timp cu cercetările de la domiciliu, procurorii au audiat mai multe persoane, s-a dispus urmărirea penală a două infracțiuni de viol, în raport cu alte două persoane decât cele două. Complicitate la omor, acuzații față de soția inculpatului Gheorghe Dincă, după sesizarea mamei Luiza Melencu. Urmărirea penală a fost extinsă pe 2 septembrie pentru profanare de morminte. În dosar, s-a dispus și neglijență în serviciu cu privire la respectarea în astfel de situații”, a spus Felix Bănilă.