ȘOCANT / Bogdan Drăghici, președintele Asociației T.A.T.A., și-a violat fiica de 10 ani. Bărbatul a fost reținut

164

Președintele Asociației TATA, Bogdan Drăghici, a fost reținut noaptea trecută de procurorii bucureșteni. El este acuzat că și-a violat fata de doar 10 ani. Faptele s-au petrecut în urmă cu 4-5 ani.

Anchetatorii bucureșteni au reușit să găsească probe pentru a-l pune pe Bogdan Drăghici, președintele Asociației T.A.T.A. sub acuzația de viol și a emite pe numele său o ordonanță de reținere pentru 24 de ore. Bărbatul se află acum în arestul poliției și va fi prezentat magistraților cu propunerea de arestare preventivă.

Anchetatorii au intrat în posesia dovezilor pentru punerea lui Drăghici sub acuzație în urma perchezițiilor efectuate zilele trecute în locuinșa bărbatului, dar și în urma audierii mai multor martori, inclusiv a fetei. Cercetările au fost demarate la solicitarea mamei copilei. Aceasta a solicitat, la începutul acestui an, emiterea unui ordin de restricție, dar judecătorul instanței de fond a respins cererea.

Potrivit anchetatorilor, Bogdan Drăghici ar fi abuzat și de alte minore.

Bogdan Drăghici se află la conducerea Asociației T.A.T.A. și a militat pentru drepturile familiei monoparentale. El a devenit cunoscut după ce a susținut că bărbații sunt discriminați în raport cu femeile atunci când vine vorba de custodia copiilor în cazul destrămării familiei.