INCREDIBIL / Hoții au spart sediul unei secții de Poliție. Vezi ce au furat indivizii

67

Mai mulți bărbați au spart sediul unei secții de Poliție din Prahova. Din primele cercetări, hoții au dat iama în sla de corpuri delicte de unde au furat mai multe componente IT, sigilate, care constituiau probe într-un dosar penal. Oamenii legii îi caută acum pe hoți.

Sediul postului de poliție din localitatea Cornu, județul Prahova, a fost spart. Potrivit anchetatorilor, hoții au furat mai multe componente IT care erau sigilate și constituiau corpuri delicte în cadrul unui dosar penal.

„În ziua de 20 august a.c., ne-am sesizat din oficiu cu privire la faptul că din sediul postului au fost sustrase anumite componente IT ce se aflau depozitate și sigilate ca obiecte corp delict. În prezent, cercetările sunt efectuate sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpina, în vederea identificării autorilor și luarea măsurilor ce se impun”, se arată într-un comunicat al Poliției Prahova.
În cauză a fost deschisă o anchetă și se fac cercetări pentru furt calificat, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpina.