BĂTAIE DE JOC Audierea lui Remus Rădoi, amânată din nou de procuror

632

Remus Rădoi, controversatul afacerist din Caracal la care procurorii au cerut ajutorul pentru a o găsi pe Alexandra, nu a fost audiat nici astăzi, deși este a doua oară când a fost chemat la sediul Poliției Caracal. Totul din cauza procurorului care nu s-a prezentat la audieri deși el este cel care a stabilit ziua și ora. În ultimele zile, Rădoi a făcut o serie de dezvăluiri legate de încrengăturile cazului de la Caracal, dintre clanurile mafiote și oameii legii. El a declarat astăzi că a adus documente pentru a-și susține acuzațiile.

„Am fost informat că domnul procuror nu a ajuns incă și că ar putea ajunge în jur de ora 14. Din păcate, eu trebuie să plec. La 14-15 ar trebui să fim în București, avem afaceri, nu suntem bugetari. Probabil o să se reprogameze audierea de astăzi. Eu am venit la ora convenită cu dânșii. Am fost contactat în dimineața zilei de astăzi și mi s-a spus că în jur de ora 11 o să aibă loc audierea. M-am prezentat, dar s-a amanat din nou.”, a declarat Remus Rădoi, la ieșire din sediul Poliției Caracal.

Renums Rădoi, zis Codiță, a precizat că are mai multe discuții pe care le-a purtat cu polițiștii: „Mesajele sunt mult mai multe față de cele pe care le-am arătat la presă. Se referă la multe alte situații în care noi am sprijinit organele de anchetă. Am păstrat și inregistrarile cu victimele care au dat declarații la DIICOT, pentru că aveam o suspiciune, lucruri nu se legau”.

Audierea omului de afaceri Remus Rădoi a mai fost amânată și în 13 august. Anchetatorii i-au comunicat bărbatului la acel moment că vor reveni cu o dată când va fi întrebat despre modul în care a ajutat polițiștii când a dispărut Alexandra Măceșanu.