Crimă în Olt: și-a UCIS fratele cu 10 lovituri de cuțit

4042

Aflându-se sub influența băuturilor alcoolice și supărat că nu cad de acord în privința unei moșteniri, un bărbat din comuna Sprâncenata a devenit ucigașul propriului frate.

Un bărbat în vârstă de 64 de ani, din comuna Sprâncenata, sat Bârseștii de Sus, a fost reţinut aseară şi urmează să fie prezentat instanţei cu propunerea arestării preventive după ce ieri şi-a ucis fratele, în vârstă de 60 de ani, cu sânge rece. Criminalul a băgat de 10 ori cuțitul în propriul frate.

Potrivit procurorilor, ieri, în jurul orelor 10:00 – 11:00, pe fondul unor neînţelegeri mai vechi legate de o moştenire, băut fiind, P. F. i-a aplicat fratelui său mai multe lovituri cu cuţitul, care i-au cauzat decesul.

„Din constatările preliminare(autopsie), întocmite în data de 14.08.2019, de către medicul legist din cadrul SJML Olt rezultă faptul că moartea victimei P. Ş., de 60 ani, din com. Sprîncenata jud.Olt, a fost violentă şi s-a datorat insuficienţei cardio-circulatorii acute, consecinţă a unei hemoragii externe şi interne, urmare a 10 plăgi tăietoare – înţepătoare, dintre care una cu interesare hepatică – transfixiantă prin ficat. Leziunile traumatice s-au putut produce prin lovire cu corp tăietor/înţepător. ntre leziunile traumatice şi deces există legătură de cauzalitate directă necondiţionată”, se arată într-un comunicat remis al Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt.

Criminalul a ajuns în arest aseară. El nu a mai comis până acum fapte de natură penală.