Angela Nicolae a depus jurământul de PREFECT al județului Olt

538

Astăzi, 1 august, noul prefect al județului Olt, Angela Nicolae, a depus jurământul.

Într-un cadru restrâns, având în vedere evenimentele de la Caracal care au dus de altfel la schimbarea conducerii Prefecturii Olt, noul prefect al județului, numit prin hotărâre de guvern ieri, a depus jurământul azi. La ceremonia de depunere a jurământului au participat secretarul de stat Adrian Petcu din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, șefii de arme din cadrul structurilor MAI din județ și directori ai serviciilor publice deconcentrate.

Prin Hotărârea Guvernului nr.541/2019, Nicolae Angela a fost împuternicită să exercite cu caracter temporar, prin detașare în condițiile legii, funcția publică de prefect al județului Olt.

Astfel, Oltul are prima femeie- prefect din istoria instituţiei ce reprezintă începând de azi Guvernul în teritoriu. Angela Nicolae vine de pe funcţia de șef serviciu la Serviciul Resurse Umane și Managementul Unităților Sanitare din cadrul aparatului de specialitate al Consiliului Judeţean Olt. Este căsătorită, fiind soţia directorului adjunct al Casei de Pensii Olt, Iulian Nicolae,are 2 copii (gemeni) de 6 ani.

Cei doi subprefecţi vor fi numiţi zilele următoare.