VIDEO/ Bătaie în Slatina între un șofer italian, unul hunedorean și unul slătinean. Italianul și olteanul au ajuns la spital

529

A fost mare scandal aseară în Slatina, pe strada Arcului, după ce trei șoferi s-au luat la bătaie. A fost nevoie de intervenția echipajelor medicale pentru a le acorda îngrijiri, șoferul italian și cel slătinean ajungând la spital.

„Pompierii SMURD Slatina și un echipaj de la Serviciul Județean de Ambulanță Olt au intervenit în municipiul Slatina, strada Arcului, pentru acordarea primului ajutor victimelor unei agresiuni.  Echipajele medicale au asistat la fața locului trei pacienți, un bărbat, în vârstă de 56 de ani, cetățean italian, conștient, cu traumatism cranio-facial, un bărbat, în vârstă de 29 de ani, din localitatea Brad, județul Hunedoara, conștient, cu dureri la maxilar și excoriații la cotul stâng și un bărbat, în vârstă de 26 de ani, din municipiul Slatina, cu excoriații la genunchiul drept și traumatism la nivelul membrului superior drept.  Bărbatul în vârstă de 56 de ani și cel în vârstă de 26 de ani au fost transportați la UPU Slatina.”, declară Alin Băsășteanu, purtătorul de cuvânt al ISU Olt.

Scandalul a pornit de la italian, care nu a acordat prioritate de trecere atunci ncând ieșea din parcarea de la Finanțe. Polițiștii au intervenit pentru a aplana conflictul, slătineanul alegându-se și cu amendă.

„Polițiștii de ordine și siguranță publică din cadrul Poliției municipiul Slatina, în timp ce patrulau pe strada Arcului din municipiul Slatina, au observat o altercație între mai multe persoane. Polițiștii au intervenit de îndată pentru a aplana conflictul. Din primele verificări a reieșit faptul că acest conflict a fost spontan, fiind declanșat pe fondul unor neînțelegeri în trafic. În altercație au fost implicate trei persoane, două dintre acestea fiind transportate la spital. Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat. Un bărbat, de 26 de ani, din municipiul Slatina, implicat în conflict, a fost sancționat contravențional pentru încărcarea prevederilor Legii 61/1991 cu amendă în valoare de 1.000 de lei.”, declară Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.