Accident la trecerea de pietoni: Doi tineri, loviți de adjunctul Poliției Locale Slatina

1337

O mașină a Poliției Locale Slatina a lovit azi, în jurul prânzului, pe trecerea de pietoni, doi tineri. Mașina era condusă de directorul adjunct Ilie Scaete, iar victimele au ajuns la spital.

Doi tineri au fost accidentați azi pe trecerea de pietoni din fața Bibliotecii Județene Ion Minulescu Slatina. Autoturismul care i-a lovit era unul de serviciu, condus de adjunctul Poliției Locale Slatina, Ilie Scaete.

Tinerii au ajuns la spital, iar șoferul neatent va rămâne pieton. Poliția a întocmit acte procedurale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă. Șoferul nu consumase alcool.

„În ziua de 15.07.2019, ora 12.10, un bărbat de 55 ani, din municipiul Slatina, în timp ce conducea un autoturism pe b-dul A.I. Cuza din municipiul. Slatina, în dreptul bibliotecii județene nu ar fi acordat prioritate de trecere față de două persoane de 15 ani, din com. Rusănești, și de 34 ani, din com. Vădastra, acroșând cele două persoane. Victimele au fost transportate la Spitalul Județean de Urgență Slatina pentru acordarea de îngrijirii medicale.”, declară Cristian Grigorescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.

Ilie Scaete a ajuns șef la Poliția Locală Slatina după pensionarea de la șefia Serviciului de Ordine Publică din cadrul Poliției Municipiului Slatina.