IT-iști ai companiilor publice de alimentare cu apă și canalizare din toată țara, la Slatina

97

Asociația Română a Apei ( ARA) organizează reuniunea Comisiei IT&C, la Slatina, gazdă fiind Compania de Apă Olt.

Începând de azi și până pe 27 iunie, zeci de IT-iști din cadrul operatorilor de servicii publice de alimentare cu apă și canalizare din toată țara, dar și reprezentanții unor companii din domeniu vor discuta despre rețelele și sistemele informatice pe care le-au implementat, cum se pot dezvolta și securiza acestea și despre noutățile legislative din domeniu.

„Departamentul IT din cadrul Companiei de Apă Olt va prezenta infrastructura IT&C a operatorului și noul sistem de plată online a facturilor, implementat cu succes, CAOmobile”, transmite CAO.

Organizatorul întrunirii Comisiei IT&C, Asociația Română a Apei, este o organizație profesională înființată în 1995, din care fac parte operatori de servicii publice de alimentare cu apă și canalizare și firme de profil. ARA inițiază, elaborează strategii și programe de investiții și susține interesele membrilor săi în relația cu autoritățile publice și sindicate. Toate activitățile ARA sunt coordonate de opt comisii de specialitate care se întrunesc trimestrial pentru a rezolva problemele apărute și pentru a promova și pune în aplicare noi programe și idei de dezvoltare.