7 medalii la Campionatul European de Karate Tradițional pentru Bu-DO Slatina

411

Antrenaţi de sensei Romeo Costică, karatiştii de la Bu-Do Slatina s-au întors de la Campionatul European de Karate Tradițional cu 7 medalii, una obţinută chiar de către antrenor.

O medalie de aur, 4 de argint şi 2 de bronz sunt rezultatele obţinute de către Bu-Do Karate Slatina la cea de-a 34-a ediţie a Campionatului European de Karate Tradiţional desfăşurat în perioada 13-16 iunie, la Piteşti.

Cei trei sportivi ai clubului slătinean: Mihai Păduroiu şi Mădălin Stroiuleasa- juniori şi Victor Voicu – tineret au obținut 6 medalii (1 aur, 4 argint şi 1 bronz), în timp ce sensei Romeo Costică a obţinut o medalie de bronz -categoria 35-49 ani Older-Seniors – kumite individual.

La campionat au participat aproximativ 400 de delegați din 20 de țări din Europa.  Evenimentul s-a aflăatsub egida Președinției României la Consiliul Uniunii Europene și a fost organizat de Federația Română de Karate Traditional, European Traditional Karate Federation și susținut de Ministerul Tineretului si Sportului, având drept parteneri Universitatea din Pitești şi Consiliul Județean Argeș.