VIDEO/ Încă 72 de absolvenți ai facultății cu profil agricol de la Slatina

190

A fost astăzi ședință festivă la Facultatea de Management, Inginerie Economică în Agricultură și Dezvoltare Rurală de la Slatina. Promoția 2015-2019 a absolvit cu brio. De la anul, facultatea va purta o titulatură mai scurtă.

Din 1998 până acum, anual circa 300 de tineri și adulți, cu precădere din zona Slatina, învață în cadrul Facultății de Management, Inginerie Economică în Agricultură și Dezvoltare Rurală- filiala slătineană a Universității de Științe Agronomice și Medicină Veterinară București. Astăzi a mai absolvit o promoție, 2015- 2019, fiind organizată o ședință festivă la care au luat parte alături de conducerea facultății și reprezentanți ai administrației județene și IȘJ Olt.

Anul acesta, facultatea are 72 de absolvenţi.

Festivitatea de absolvire a promoției 2015-2019 a Facultății de Management, Inginerie Economică în Agricultură și Dezvoltare Rurală, USAMV București, Filiala SlatinaDragi Absolvenți, Apreciați-vă trecutul, ca un formator de experiență, trăiți-vă cu entuziasm prezentul, ca un dar Divin, privind spre viitor cu încredere, credință și iubire!

Publiée par Facultatea de Management – USAMV Bucuresti – Filiala Slatina sur Jeudi 13 juin 2019

În ultimii doi ani, facultatea a oferit unui număr tot mai mare de studenți din zona Slatina posibilitatea de a studia fără taxă. Începând cu noul an universitar, noua titulatură a facultății va fi Management şi Dezvoltare Rurală.