1 Iunie, sărbătorit pe stadion. Athletic Slatina invită copiii la bucurie și mișcare

89

Școala de fotbal Athletic Slatina îi invită pe cei mai mici locuitori ai Slatinei să petreacă Ziua Copilului pe stadionul Metalurgistul, pregătind o serie de surprize.

O zi relaxantă, în aer liber, în care să îmbine mișcarea cu socializarea și voia bună, o zi în care bucuria de a fi împreună pentru a serba copilăria va fi cea mai importantă. Este oferta pe care școala slătineană de fotbal Athletic o face copiilor, invitându-i să petreacă împreună pe 1 Iunie, pe Stadionulo Metalurgistul.

„1 Iunie este un prilej de sărbătoare pentru toți copiii și părinții din lume. Și pentru că micuții așteaptă cu sufletul la gură această zi, Athletic Slatina își deschide larg porțile, toți copiii fiind invitați, sâmbăta, între orele 10:00-12:00, pe Stadionul Metalurgistul, pentru a se bucura de o mulțime de surprize. Fie că locuiești în Slatina sau în împrejurimi, sigur vei găsi pe lista noastră un motiv potrivit pentru a celebra această zi alături de noi!”, este invitația clubului.

Athletic le promite celor care le va onora invitația multă înghețată, suc și multe, multe baloane, special pregătite pentru ei.