Cabinet stomatologic, inaugurat la Cungrea. Consultații gratuite, de două ori pe an, pentru elevii și preșcolarii comunei

387

Locuitorii comunei Cungrea au de astăzi un nou motiv de mândrie și, totodată, un motiv să-și îngrijească sănătatea orală: în localitate va funcționa de acum înainte un cabinet stomatologic, la standarde europene, în incinta dispensarului comunal.

În zi aniversară pentru edilul comunei Cungrea, dar și pentru liberalii pe care-i reprezintă ca președinte la Olt (PNL împlinind 144 de ani), Liviu Voiculescu a inaugurat astăzi o investiție menită să le asigure locuitorilor servicii medicale dentare de calitate, chiar la ei în comună. Prioritate va avea noua generație care va beneficia gratuit de atenția medicului stomatolog, de două ori pe an.

„Pentru că sănătatea cungrenilor este prioritară, astăzi în incinta dispensarului din Cungrea am inaugurat un cabinet stomatologic modern. Îi mulțumesc drei doctor Sabina Nistor, fiică a satului Spătaru, pentru această inițiativă pe care am îmbrățișat-o cu drag și care astăzi a devenit realitate! Prin bunăvoința dumneai, toți elevii grădiniței și celor două școli din Cungrea vor beneficia de 2 ori pe an de consultații gratuite.”, a anuțat primarul Voiculescu.

Comuna Cungrea beneficiază de un dispensar în care își desfășoară activitatea doi medici de familie, unul dintre cabinete fiind dotat cu ecograf, iar de acum înainte va avea și medic stomatolog. Dentistul îi va aștepta pe localnici la cabinet în fiecare zi de vineri, între orele 9.00- 16.00 și sâmbăta, între orele 10.00- 16.00.