Sediul PSD Balș, a doua oară vandalizat. Cuvinte obscene, scrise pe geamuri și pereți

175

Sediul organizației PSD Balș a fost, a doua oară în această lună, vandalizat. În zi sfântă, persoane certate cu bunul simț au scris cuvinte oscene pe pereții clădirii.

În această dimineață, când mulți dintre creștinii din Balș se îndreptau spre biserică pentru a-i prăznui pe Sfinții Împărați Constantin și Elena au fost surprinși să vadă că sediul organizației PSD este mânjit cu cuvinte obscene. Imagini cu „isprava” unor oameni lipsiți de respect pentru semenii lor au fost postate de către președintele organizației pe rețeaua de socializare.

„Într-o zi sfântă, cu mare încărcătură religioasă pentru români, din păcate, pentru unii dintre bălșeni, care încă se află sub presiunea unor oameni mult mai mici decât ei, se pare că nicio zi nu mai are nimic sfânt, când tot ce cauți este propriul interes…”, a postat președintele Cătălin Rotea.

Aceasta nu este prima dată când sediul social-democraților din orașul de pe malul Oltețului este vandalizat. Tot în această lună, pesediștii bălșeni și-au găsit ușile sediului mâzgălite cu vopsea roșie. Atunci, acuzele conducerii organizației s-au îndreptat spre principalii rivali politici- liberalii conduși de primarul Mădălin Teodosescu.

foto: facebook Cătălin Rotea