Sărbătoarea Mărgăritarului a adus voia bună în Pădurea de la Saru

512

A devenit o tradiție ca în fiecare an, pe 1 mai, Primăria Bobicești să organizeze Sărbătoarea Mărgăritarului. Și anul acesta, Ziua Muncii s-a serbat cu folclor și multă distracție, în Pădurea de la Saru.

Cu muzică și dansuri populare, copii îmbrăcați în straie autentice, grătare, răcoritoare, verdeață, aer curat și multă distracție- așa a fost serbată și în acest an Ziua Muncii în Pădurea Saru, locul unde Primăria Bobicești a organizat o nouă ediție a Sărbătorii Mărgăritarului. Începând cu ora 14.00 și până târziu spre seară, Pădurea Sarului a fost punctul de oprire pentru sute de locuitori din întreaga zonă, adunați să petreacă în aer liber și, mai ales, un prilej de revedere.

Publiée par Ilie Chitez sur Mercredi 1 mai 2019

 

Gazdă bună, edilul Ilie Chitez nu s-a lăsat nici anul acesta mai prejos, aducând în prim-plan mici artiști locali talentați și promovând astfel folclorul autentic și pe cei care duc mai departe această zestre. Alături de tinerii soliști vocali, ansambluri vocale și ansambluri populare din comună și localitățile învecinate, pe scenă au urcat și artiști îndrăgiți, cea mai așteptată și aplaudată prestație fiind a interpretului Cristian Bănățeanu.

Și pentru că acum tehnologia permite, edilul a fost astăzi cameraman, postând pe pagina sa de socializare live evenimentul și pentru acei localnici care nu au putut ajunge la Saru sau au sărbătorit Ziua Muncii prin muncă.