Tânăr din Olt, prins încercând să iasă din țară cu mașina, dar cu permis italienesc fals, căpătat contra sumei de 800 euro

643

Un oltean în vârstă de 22 de ani, a fost prins sâmbătă încercând să treacă prin vama Nădlac I folosind un permis fals, pe care îl obținuse în Italia contra unei sume de 800 de euro.

Prezentând un permis fals la frontieră, un tânăr de 22 de ani din Olt, V.M., a încercat sâmbătă să iasă din țară. Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac I – Nagylak l-au depistat, aflând totodată de la tânăr și cum a obținut permisul.

„La controlul specific, tânărul a prezentat pe lângă  documentele de identitate şi un permis de conducere cu însemnele autorităţilor din Italia. Cu ocazia verificărilor specifice, colegii noștri au constatat că documentul prezentat nu îndeplineşte condiţiile de formă şi fond ale unuia autentic, acesta fiind fals. Poliţiştii de frontieră au efectuat cercetări în urma cărora au constatat că persoana în cauză nu  deţine permis de conducere. Cu privire la cele constatate, tânărul a declarat că a obţinut permisul de conducere din Italia, în schimbul sumei de 800 de euro”, arată Poliția de Frontieră.

Acum, tânărul este cercetat pentru săvârșirea infracţiunilor  de  conducerea pe drumurile publice a  unui autovehicul fără a poseda  permis  de conducere  şi uz de fals.