Conducerea Spitalului Slatina a suspendat contractul de muncă al șefei de la Psihiatrie, cercetată pentru luare de mită

2582

Conducerea Spitalului Județean de Urgență Slatina a decis suspendarea contractului de muncă al dr. Cristina Mischie, șefa Secției Psihiatrie. Ea a fost înlocuită la coordonarea secției de dr. Amalia Săndulescu.

Dr. Cristina Mischie, șefa Secției Psihiatrie din cadrul Spitalului Județean de Urgență Slatina, este cercetată penal pentru corupție în scandalul pensionărilor pe caz de boală. Cu excepția dosarului în care unii angajați de la Psihiatrie și DGASPC Olt ar fi primit mită, aceasta este cercetată și în alte două cazuri.

Dr. Mischie a fost plasată sub control judiciar pe o durată de 60 de zile, având interdicţie de a mai exercita profesia de medic şi funcţia de şef secţie. Aceasta a contestat deja interdicția.

În urma primirii ordonanței de punere sub acuzare, conducerea spitalului slătinean a luat decizia suspendării contractului de muncă al medicului, la conducerea secției fiind numită dr. Amalia Săndulescu.

Despre caz:

Șefa Secției Psihiatrie a SJU Slatina, sub control judiciar și interdicție de a merge la serviciu, în dosarul șpăgii pensionărilor pe caz de boală