Cioloș va strânge semnături la Fântâna Speranței din Slatina

332

Peste 300.000 de semnături și-a propus să strângă Alianţa 2020 USR-PLUS pentru alegerile europarlamentare de pe 26 mai. Sâmbătă, Dacian Cioloș va încerca în capitala Oltului să-i determine pe slătineni să-i gireze lista.

După ce Înalta Curte a anulat decizia BEC și a admis participarea alianţei celor două partide la scrutinul din mai, Alianța 2020 USR- PLUS s-a reîntors în stradă pentru strângerea de semnături, încercând să-i convingă pe alegători că are cea mai bună listă de reprezentanți pentru ai României pentru Parlamentul European, pe care figurează un premier și trei foşti miniştri.

Dacă sâmbăta trecută reprezentanții alianței la nivelulu județului Olt s-au întâlnit în parcul din fața Primăriei Caracal cu simpatizanții în vederea constituirii grupului de inițiativă locală şi pentru strângerea de semnături, la finele acestei săptămâni campania se va desfășura la Slatina.

Pe 16 martie, este așteptat să-i convingă pe slătineni să semneze lista chiar preşedintele PLUS, Dacian Cioloş, fost prim-ministru al României. Evenimentul intitulat «Drumul spre victorie trece prin Slatina», va începe la ora 11.30, la Fântâna Speranței (zona Poștă).