Colegiul Minulescu Slatina, înscris în proiectul Ambasadei SUA de voluntariat, cu cadouri de Paște pentru bătrânii din azil

163

Ambasada Statelor Unite în România împreună cu American Councils for International Education au lansat proiectul „4/4PentruPrieteni”. În județul Olt se derulează o singură activitate, organizată de Colegiul Național Ion Minulescu Slatina, voluntarii care doresc să ia parte la acțiune fiind așteptați să se înscrie.

1 martie este ultima zi de înscriere pentru oltenii care doresc să participe, în calitate de voluntar, la acțiunile organizate în cadrul proiectului „4/4PentruPrieteni”. În județul Olt va fi derulată o singură acțiune: „VOLUNTARIAT LA AZILUL DE BĂTRÂNI”, organizată de Colegiul Național Ion Minulescu. Aceasta constă în confecționarea decorațiunilor pentru masa de Paște, care vor fi dăruite bătrânilor de la Azilul de Bătrâni din municipiu.

Peste 300 de parteneri locali, din mediul rural și urban, au acceptat invitația de a celebra la nivel național valorile voluntariatului și ale prieteniei. Primii 5.000 de voluntari înscriși online vor primi materiale promoționale personalizate.