Primăria Scorniceşti a semnat contractul reabilitării blocurilor cu fonduri europene

220

Proiectul privind reabilitrea termică a zece blocuri de locuinţe din oraşul Scorniceşti a fost semnat. Următorul pas este scoaterea la licitaţie a lucrării în vederea desemnării constructorului.

Primăria Scorniceşti a semnat comtractul de finanţare pentru proiectul privind reabilitarea termică a zece blocuri de locurinţe. Proiectul va fi implementat cu fonduri europene şi prevede izolarea blocurilor, schimbarea tocăriei, reabilitarea subsolurilor și acoperișurilor.

„Ce satisfacţie poate fi mai mare decât aceea în care munca depusă în interesul cetăţeanului să dea roade. Una din solicitările cetăţenilor oraşului Scorniceşti prinde contur şi anume REABILITAREA BLOCURILOR. Aşa cum am promis, vă informez că proiectul privind reabilitarea blocurilor de locuinţe din oraşul Scorniceşti, finanţat din FONDURI EUROPENE, a fost semnat. Vă asigur că vom face tot ceea ce ne stă în putinţă pentru a realiza şi alte proiecte necesare localităţii noastre.”, a anunţat viceprimarul Daniel Tudor.

Pe lângă primele zece blocuri anvelopate, administrația orașului de pe Plapcea a demarat cu fonduri europene și reabilitarea termică a Școlii Generale și a grădiniței din oraș.