Poliția, „luată în tăbarcă” pe mesajul de Valentine’s Day

231

Un mesaj bine gândit și cu țintă pe internauți, postat de MAI pe pagina de socializare, însă având ca imagine polițistul nepotrivit, a făcut ca un comentariu să genereze alte mii și să repete povestea clipului postat de jandarmerie de Ziua Culturii Naționale.

Au pățit-o jandarmii, iar acum polițiștii! Mesajele virtuale trebuie bine gândite, adresându-se unui alt gen de public, care se nu sfiește să-și folosească libertatea de exprimare. În cazul MAI, fotografia a făcut mai mult decât textul, mesajul scris, unul bun de altfel, trecând pe locul doi.

„În seara asta vă recomandăm să vă lăsați amețiți doar de iubire! …iar dacă șofați, vă rugăm să nu confundați Valentine’s Day cu Ballantine’s Day… or something. Ar fi păcat să aveți seara stricată de vreun etilotest sau radar. O seară plină de iubire și nu uitați că dragostea nu se rezumă la o singură zi! P.S.: Dragobetele este pe 24 februarie!”, este mesajul postat ieri de MAI, alături de imaginea unui tânăr polițist, cu trandafiri în brațe.

„Ce frumos esti pensat! De la cine ai primit florile?”– este comentariul care a schimbat direcția mesajului, dând naștere la mii de reacții și comentarii, polițistul fiind astfel „luat în tăbarcă”.