INCREDIBIL Contabila Primăriei Poboru, împușcată la o partidă ilegală de vânătoare

505

Intorsătură neasteptată in cazul contabile de la Primăria Poboru. Femeia a fost impuscat de un amic de familie cu care sotul mergea la o partidă de vanatoare neautorizată. Alicele care aproape ca i-au distrus bratul drept au iesit din pusca prietenului, iar incidentul s-a petrecut in masina cu care mergeau la padurea din imprejurimi.

,,În urma cercetărilor, polițiștii au stabilit faptul că la data de 8 februarie, în jurul orei 19:00, doi bărbați, de 39 și de 30 ani de ani, se deplasau cu autoturismul către o partidă de vânătoare organizată ilegal pe raza comunei Poboru. O femeie, de 29 de ani,  din comuna Poboru, care era pasageră pe bancheta din spate, a fost împuşcată accidental cu arma de vânătoare deţinută în mod legal de bărbatul, de 39 de ani, din orașul Scornicești,, se arata intr-un comunicat al IPJ Olt.
Femeia adusă initial la Spitalul Slatina a fost directionata catre spitalul din Craiova si de aici, cu elecopterul, la Spitalul Floreasca din Bucuresti.
In cauza a fost deschis un dosar penal. Politistii fac cercetari sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi braconaj cinegetic.