Interlopul Bercea este LIBER

363

Sandu Anghel, cunoscut drept Bercea Mondial, a fost pus în libertate astăzi de către magistrații Tribunalului Mehedinți.

Aflat din 2011 după gratii, Sandu Anghel, cunoscut drept Bercea Mondial, a fost eliberat condiționat. La finele anului trecut, Judecătoria Dorbeta Turnu Severin a pronunțat decizia eliberării condiționate a interlopului, iar astăzi Tribunalul Mehedinți a dat decizia finală.

Interlopul ar fi trebuit să mai stea după gratii până pe 24 septembrie 2021.

Anghel a fost arestat în 2011 pentru tentativă de omor, primind 7 ani și 6 luni de închisoare, la  pedeapsă adăugându-se condamnările pentru evaziune fiscală, în 2013, și mituirea unui gardian al Penitenciarului Colibași, în 2015.

La finele anului trecut, judecătorii mehedințeni au admis cererea de eliberare condiționată a interlopului, dispunând ca pe perioada rămasă de ispășit să fie supravegheat. Procurorii au atacat decizia, pe 8 februarie Bercea urmând să afle dacă Tribunalul Mehedinți menține decizia eliberării condiționate sau dacă va rămâne până în 2021 în închisoare.

Bercea mai este judecat într-un dosar aflat pe  rolul Tribunalului Olt, în care este acuzat că a înjunghiat un fost viceprimar al Slatinei.