Comunitatea din Balș, mobilizată să ofere ajutor unui copil de 6 ani pentru tratament în SUA

2998

Răzvan Olteanu are doar 6 ani, iar pentru a avea o viață normală are nevoie de ajutorul semenilor. Șansa sa de a lupta cu boala sunt două intervenții chirurgicale și terapie recuperatorie, la un spital din St. Louis, SUA, iar pentru a ajunge acolo are nevoie de 75.000 de dolari.

Tot mai mulți bălșeni, cunoștințe ale familiei Olteanu, distribuie pe o rețea de socializare povestea unui băiețel din localitate, în speranța că, împreună, punând mână de la mână, comunitatea micului orășel de pe malul Oltețului va reuși să strângă cei 75.000 de dolari de care Gabriela și Octavian Olteanu au nevoie pentru a-i oferi fiului lor, Răzvan, în vârstă de 6 ani, ajutorul medical de care are nevoie și care poate veni doar de la medicii americani de la un spital din St. Louis.

Mobilizarea celor care pot veni în ajutor este făcută și de un grupul de voluntari reuniți sub numele “Din inimă pentru Balșʺ, care a venit cu idea ca cei care lucrează să poată oferi ajutor prin intermediul Formularului 230, redirecționând acestui caz 2% din impozitul anual pe veniturile din salarii.

ʺDragii nostri,
Stiu ca in perioada aceasta sunt mute situatii unde vi se solicita ajutorul prin intermediul formularului 230 pentru o gramada de cazuri, situatii delicate sau diverse proiecte, insa avem rugamintea la acei dintre dumneavoastra care nu au facut-o inca si puteti ajuta, sa intindem o mana de ajutor lui Razvan. 
Razvan Olteanu din Balş, are 6 ani şi suferă de tetrapareză spastică. Are nevoie de 75.000 $ pentru a ajunge la spitalul de copii din St. Louis, SUA, unde ar trebui să facă două intervenţii chirurgicale, plus terapie recuperatorie. 
Impreuna putem sa il ajutam pentru a isi indeplini visul, este nevoie doar de 1 minut din tmpul dumneavoastra!
Pentru cei care vor sa ajute va stam la dispozitie cu mai multe informatii despre Razvan si va putem trimite formularul 230, pentru redirectionarea impozitului.
Puteti lua de asemena legatura direct cu parintii lui Razvan aici:
https://www.facebook.com/octavian.olteanu1
Va multumim!ʺ

Cazul este real, părinții copilului fiind oameni onești (mama profesoară, tatăl angajat la Primăria Balș), iar strigătul lor de disperare nu ar trebui ignorat. Împreună, puțin câte puțin, putem ajuta acest copil!

Cei care doresc să ofere ajutor, pot dona în contul în lei  RO97BRDE290SV38217062900, deschis la BRD Filiala Balş, judeţul Olt, titular cont Olteanu Nicoleta Cristina.