Jefuit de bunul lăsat în seiful de la Kaufland, un slătinean acuză personalul supermarketului că nu colaborează cu poliția pentru prinderea hoțului

446

Un slătinean supărat că i s-a furat un bun lăsat la intrarea în supermarket, în seiful securizat, acuză reprezentanții magazinului nu numai de indiferență, dar și de rea-credință, aceștia refuzând să pună la dispoziția poliției imaginile video pentru prinderea hoțului.

A intrat la cumpărături în Kaufland-ul din Slatina, de pe str. N. Titulescu, dar la ieșire a constatat că bunul lăsat în seif i-a fost furat. Întâmplarea s-a produs aseară, victimă a furtului fiind un slătinean. Acesta a povestit pentru colegii de la olt-alert.ro cum pe reprezentanții supermarketului nu numai că nu i-a interesat de furt, ci au și refuzat să colaboreze cu poliția pentru identificarea hoțului.

 „În această seară am fost victima unui furt în incinta hypermaketului Kaufland, N. Titulescu, bun sustras din fișetele securizate de la intrarea în magazin și am fost tratat de către personalul magazinului cu dispreț. La rugămintea mea, cât și a lucrătorului de poliție, nu ni s-a permis vizionare înregistrărilor video”, a scris, pe adresa redacției, slătineanul Romei Costin Popa.

Păgubitul depus plângere la poliție.  „Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Slatina s-au deplasat cu rapiditate la faţa locului și continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, în vederea identificării celui/celor care a/au săvârșit fapta”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu.