O primărie din Olt își scutește contribuabilii de penalitățile la taxele și impozitele restante

261

În an centenar, în preajma sărbătorilor, un primar de comună din județ a inițiat o măsură menită să-i bucure pe locuitori: scutirea de la plata penalităților pentru cei care nu și-au plătit încă impozitele. Condiția este să ajungă cu plata dărilor către stat la zi până la finele lunii martie 2019.

Luând în considerare că viața multora dintre cei pe care-i păstorește se rezumă la grija zilei de mâine, Liviu Voiculescu, primarul comunei Cun grea ia pe final de an o măsură care să le ușureze din povara dărilor.

” O guvernare lipsită de sensibilitate în fața nevoilor sociale nu mă poate împiedica să fac o administrație focusată în intregime pe oameni, chiar dacă la nivelul unei simple comune. Așadar, pentru că suntem în an centenar și pentru că suntem în preajma sfintelor sărbători ale Nașterii Domnului, Primăria Cungrea a adoptat o măsură menită să aducă în casele multor cungreni un strop de căldură, mulțumire și speranță: locuitorii din Cungrea care înregistrează debite restante la bugetul local privind taxele, impozitele și alte obligații cumulate în timp, vor fi scutiți de la plata penalităților. Singura condiție este ca, până la data de 31 martie a anului viitor, debitele principale să fie stinse în totalitate.”, a anunțat Voiculescu.