Concurență mare, picați pe capete, pentru posturile de asistenți medicali la Spitalul Slatina

755

114 candidați pe 16 posturi de asistent medical la Spitalul Județean de Urgență Slatina s-au înscris la concursul desfășurat în această perioadă. Doar 36 vor susține mâine interviul, după ce au promovat proba scrisă a concursului.

Posturile de asistent medical, majoritatea destinate debutanților, au atras numeroși candidați dornici să devină angajați ai Spitalului Județean de Urgență Slatina. 114 candidați s-au înscris pentru cele 16 posturi vacante, cea mai mare concurență pe-un loc fiind pentru posturile: de la Cardiologie- 16 candidați, Psihiatrie- 15 candidați, Pediatrie și Boli Infecțioase- câte 13 candidați. Proba scrisă a fost susținută pe 14 decembrie, la Școala Postliceală Sanitară Slatina, fiind picată de 65 de candidați. 12 înscriși nu s-au mai prezentat la concurs, iar unul a fost exclus.

36 de candidați au rămas în concurs, aceștia urmând să susțină mâine proba interviului, desfășurată  la Ambulatoriul integrat al spitalului. Concurență se păstrează pe postul de la Chirurgie Generală- din 9 candidați au rămas 6 în concurs, în timp ce pentru secțiile Boli Infecțioase, Psihiatrie și Pediatrie se „bat” câte 4 candidați.

Despre concurs, în știrile Realitatea Oltului:

Salarizarea mare crește concurența pe posturile de asistenți medicali