FOTO/ Percheziții la Gura Padinii. Sute de pachete de țigări de contrabandă, reținute de polițiștii de frontieră

1782

Poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Olt și Sectorului de Poliției de Frontieră Corabia au depistat 495 de pachete cu ţigări , fără banderolă fiscală, în urma a cinci percheziții efectuate ieri la Gura Padinii.

Zece poliţişti de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră și doi din cadrul Sectorului de Poliției de Frontieră  Corabia au descins ieri la Gura Padinii, efectuând cinci perchiziţii domiciliare la reședința a patru cetățeni și la sediul unei societăți comerciale de pe raza comunei.

„La data de  13.12.2018, între orele 07:00-09:00, în baza unor informaţii de interes operativ deținute la nivelul Compartimentului Prevenirea și Combaterea Migrației Ilegale și Infracționalității Transfrontaliere și în baza mandatului emis de către Judecătoria Corabia. Cu această ocazie au fost identificate şi reţinute,  în vederea continuării cercetărilor, cantitatea totală de 495 pachete cu țigări ( 9900 tigarete), marca Marble, fără banderolă fiscală în valoare de aproximativă de 4950 lei”, declară purtătorul de cuvânt S.T.P.F. Olt, comisar șef de poliție Leonoriu Florescu.

Polițiștii de frontieră continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”contrabandă şi fraude vamale”.