IMAGINI ȘOCANTE Un morunglăvean i-a tăiat gâtul calului supărat că nu mai putea trage căruța

4169

Mai multe imagini șocante cu o iapă cu gâtul tăiat de către proprietar, un bărbat din comuna Morunglav, au fost postate de facebook, stârnind un val de reacții. Omul riscă înschisoarea sau amendă.

Fapta de cruzime a unui morunglăvean, în vârstă de 48 de ani, Petre Gheorghe, a stârnit un val de reacții pe o rețea de socializare, după ce un vecin, VasyGeo Simon, a postat imagini cu calul pe care l-a pedepsit tăindu-i beregata cu cuțitul.

„Am sunat la politie au fost au făcut câteva poze și mau pus tot pe mine sa sun la dsav la Slatina și aia dela Slatina miau zis ca trebuie primaru sau veterinar sa vina sa ia calu și sa constate omoru. Mai avea și mânz în burta când am ajuns eu cu bebe acolo iapa era moarta și se vedea cum se zbătea manzu în burta ii umbla burta la iapa de ziceai ca vrea ea sa plece”, a comentat cel care a postat imaginile.

Morunglăveanul și-a omorât iapa supărat că nu mai vroia să tragă căruța încărcată cu nisip umed pe care-l luase de la Olteț din zona satului Govora.

Poliția a deschis pe numele bărbatului dosar penal pentru omorârea animalelor cu intenţie, acesta riscând trei luni de închisoare sau amendă.