FOTO- VIDEO/ Patru campioni europeni se-ntorc la Slatina din Slovenia. Printre ei, și sensei Costică, concurent după 20 de ani

127

După 20 de ani de la ultimul concurs, sensei Romeo Costică redevine campion european. Delegația BU-DO Karate Slatina pe care o antrenează aduce acasă de la campionatul din Slovenia 13 medalii, dintre care patru de aur.

Sensei Romeo Costică este campion european, după 20 de ani. Reintrat pe tatami, el a reușit să obțină aurul european la enbu masculin și bronz la kata individual. Bucuria din tabăra Bu-Do Karate Slatina, club participant în lotul național de Karate tradițional al României la Campionatul European de Karate Tradițional Fudokan pentru copii, cadeți, juniori, tineret, seniori și veterani din Slovenia, Portoroz, este mare. Oltenii se întorc acasă cu 13 medalii.

https://www.facebook.com/romeoeugen.costica/videos/1780532442073533/

„După 20 de ani, am reintrat pe suprafață și împreună cu elevul meu Păduroiu Mihai am obținut locul I medalia de aur enbu masculin la older senior(35-49ani), elev ce a crescut alături de mine de la vârsta de 5 ani – multiplu campion național, european și mondial, plus locul III, medalie bronz la kata individual. Pentru BU-DO Karate Slatina s-au obținut 4 medalii aur, 4 medalii argint și 5medalii bronz”,  spune sensei Romeo Costică.

Competiția europeană începută joia trecută se va încheia astăzi.

https://www.facebook.com/romeoeugen.costica/videos/1778357122291065/