Șase oameni spulberați de un șofer beat

1283

Tragedia a avut loc pe drumul european E 85 din județul Buzău. Un șofer teribilist a spulberat la propriu 6 oameni ce se aflau în parcarea unui restaurant .

Un accident grav a avut loc în seara de joi spre vineri pe ,, drumul morții”,  așa cum este numit drumul european E 85. Un tânăr pasionat de viteză și cu mai multe pahare de alcool consumate  a ccelerat și, după accea a pierdut controlul volanului, a  intrat în plin în 6 pietoni care se aflau în parcarea unui restaurant. Pe lângă persoanele rănite, acesta a făcut armonică trei autoturisme.

Martorii care se aflau la fața  locului  au declarat că, cel mai probabil,  șoferul teribilist se afla sub influența alcoolului. Întreaga tragedie a fost surprinsă și de o cameră de supraveghere din zonă.

Mai multe echipaje de la ISU s-au deplasat la fața locului pentru a salva viața victimelor din parcare, a șoferului autoturismului și a pasagerului din partea dreaptă. Cu toții au fost transportați la spitalele din apropiere cu multiple traumatisme.