Reprezentanții elevilor din județ se-ntâlnesc la Caracal

31

Președintele Consiliului Județean al Elevilor Olt a convocat toți reprezentanții elevilor din școlile din județ pentru astăzi. Vor avea loc alegeri pentru Comisia de Etică și vor fi decise acțiunile de voluntariat.

Problemele din liceele oltene și nu numai vor fi discutate astăzi, în cadrul Adunării Generale a Consiliului Județean al Elevilor Olt, adunare în cadrul căreia vor avea loc alegeri și stabilite activități și măsuri ce vor fi înreprinse de către reprezentanții elevilor olteni. Toți președinții Consiliilor Școlare ale Elevilor din unitățile din județ vor participa la Adunarea Generală de lucru a CJE Olt, ce va avea loc la Liceul Teoretic Ioniță Asan Caracal, ora 10.00.

Pe ordinea de zi a adunării se află: înființarea Comisiei de Etică, înființarea unui birou de presă, evaluarea activității „Târg de Cărți”, pregătirea voluntariatului „Se poartă verdele”, propunerea activității „Zâmbește, familia noastră te iubește” și discuții despre diverse probleme din licee și activități ce ar putea fi desfășurate de către elevi.